英語の料理レシピ紹介や、アメリカでの出来事など
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『Buttermilk Biscuits』
バターミルクって日本ではあまり聞かないですよね。 また、簡単に手にはいりません。 製菓用で売っている所もあるようですが、近場での入手は困難だと思います。 そして、色々調べてみたら、ありました。 牛乳1カップに対して、お酢を大さじ1.5入れて、かき混ぜずにレンシレンジで500Wの電子レンジで1分、900Wで45秒加熱して、ゲル状になればOK もしくは普通のミルクだけでもOKですし、その時はトロミがないので、少し量控えるといいでしょう。 それか、1/3量を生クリームにすると、味に濃厚さがでて、また違った味わいになります。 Buttermilk Biscuits (バターミルク ビスケット) ☆Ingredient☆ flour-------------------4 1/2 & 1/3 cup salt--------------------1 tablespoon baking powder-----------1 tablespoon baking soda-------------2 teaspoons vegetable shortening----1 1/5 cup buttermilk--------------1 1/2 & 1/3~2 2/5 cup plus additional for brushing ☆Direction☆ Preheat the oven 190 degrees C. Vegetable shortening,cold,cut into 1cm pieces Sift together the flour,salt,baking powder,baking soda. Cut in the shortening using a pastry blender or your hands until the mixture resembles coarse crumbs. Make a well in the center and add 1 cup buttermilk. Using your hands,quickly fold the dry ingredients into the buttermilk until a sticky dough forms. You may need to add more buttermilk. Turn the dough out onto a floured surface. Gently fold the dough over itself 3 or 4 times to create layers. Press the dough out to 1.5cm thick and cut with a floured 3cm biscut cutter or cookie cutter. Lay the biscuits on an ungreased cookie sheet and brush the top with buttermilk. Bake for 20 to 25 minutes until risen and golden brown. 今日のレシピはどうでしたか? アメリカでは、ビスケットも食事の時によく出されたりします。 レストランでも、ビスケットを出してくれる所もあり、オリジナルティーのあるビスケットを出してくれます。 お砂糖を加えて甘めのビスケットに生クリームやジャム、蜂蜜 などと一緒に食べても美味しいですね。 その時は美味しい紅茶と一緒にどうぞ! PR |