英語の料理レシピ紹介や、アメリカでの出来事など
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プライベート英会話レッスンのアトラスマンツーマン英会話
今日のレシピは『Chicken Parmesan 2』 Chicken Parmesan 1はこちら 今日の『チキン パルメザン』は前回のとは違った作り方ですので、 お好みの物を試して見て下さいね。 家では、今日のレシピの方をよく作ってます♪ 早速レシピへ~~~~~ 『Chicken Parmesan 2』 Yield : 4 servings ☆Ingredient☆ Chicken breast--------------------------about 85g x 8 Bread crumb-----------------------------2 cup Dry rosemary----------------------------1 tablespoom Dry thyme-------------------------------1 tablespoon Dry or fresh Italian--------------------1 tablespoon (If you can`t get Italian parsley you may use regulay parsley) shreddes parmesan cheese----------------1/2 cup (If you don`t use fresh parmesan cheese you need to 1 cup) shredded mozzarella cheese--------------1/2 cup Olive oil-------------------------------3-4 tablespoons Eggs------------------------------------2 salt and pepper ☆Preparation☆ Preheat the oven to 375 degrees C. Using a meat tenderizer,vigorously pound each chicken breast until somewhat thin and thickness is uniform. ☆Recipe☆ Stir the olive oil ,bread crumbs,and hearbs in a bowl and blend. If bread crumbs still very dry,you may use more olive oil. (If you dont`t use fresh parmesan cheese you nees to mix the bread crums and parmesan cheese.) First.Salt and pepper,then sprinkle frour on bouth side to coat, the chicken. The chicken in to eggs and coat with bread crumbs on bouth sides. Put on the baking pan and cook 5-8 minutes,each side. Finnally,add mozzarella cheese and fresh parmesan cheese on top of chicken. Bake until the cheese melts and chicken is cooked through, about 3 to 5 minutes. これは前回のレシピと違って、トマトソースを使わないので、料理時間が 大幅に短縮されますね。 オーブンを使わずに油で揚げてもOKです。 その時はパン粉にオリーブオイルは混ぜないで使ってください。 もし、オリーブオイルを混ぜるのを忘れてパン粉を付けてしまった場合は (昨日、私がやっちゃっいました(笑) 上から、オリーブオイルを降りかけて、オーブンで焼いても同じように出来ます。 もし、モッツアレラチーズが無い場合は、パルメザンチーズだけでも、 美味しく出来ますので、とりあえず家にあるもので試して見て下さい。 お料理は楽しみながら、気負わずにやる事が一番ですよ☆ 野菜サラダや温野菜、ガーリックブレッドやリゾットなどを付け足すと ゴージャスなディナーになりますね。 PR |