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英語の料理レシピ紹介や、アメリカでの出来事など
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ステーキこれって、アメリカらしいって思うのは私だけでしょうか??
あの分厚い肉をモリモリ食べる!やっぱり、日本と比べるとステーキの消費量は多そうです(笑)

先週は日本領事館へパスポートの切り替えをしに行ったり、
お友達の赤ちゃんを見に行ったりして、忙しい日々を過ごしていたピックです。

昨日生まれたばかりの赤ちゃんに、ミルクをあげてゲップをさせるのに、
ビビリまくってしまいました。

結局ゲップはお友達の旦那様(赤ちゃんのお父さん)に託しました(笑)

私の旦那のスカーリー君は、抱っこするのも怖がってしませんでしたよ~
男の人ってこんなもんなのでしょうか?

それにしても、赤ちゃんってなんであんなに可愛いでしょうね!
成長が楽しみです。

さて、今日はアメリカではもっともポピュラーとも言える ステーキを紹介しますね。

しかも、ちょっとお洒落にマシュルームのソース添えです。

それでは、レシピへ! 


『Steak with Mushrooms Sauce』
4 serving

☆Inggredient☆
-Steak-
650g to 700g steak
3 tablespoons extra-virgin olive oil
2 tablespoons red wine vinegar
1 shallot, minced
1 clove garlic, smashed
1/2 teacpoon finely chopped fresh thyme leaves
Black peppre
Salt


-Mushroom Sauce-
2 tablesoopns unsalted butter
450g to 500g assorted mushrooms, shitake, white mushroom,
portobello or your favorite, cleaned, trimmed and quarterd
or cut into sixths, if large
1/2 teaspoon salt plus more
2 cloves garlic, minced
2 shallots, minced
1 teaspoon finely chopped rosemary leaves
Black pepper
1/3 cup dry red wine
2 tablespoons heavy cream
1 tablespoon finely chopped parsley leaves
1 teaspoon finely sliced fresh chives



☆Direction☆

Marinate the steak.
Poke the steak all over with the tines of a fork.

In a dish large enough to hold the steaks, combine the olive oil,
wine vinegar, shallt, garlic and the thyme.

Season with peppre to taste.
Add the steaks and turn to coat evenly.

Cover, and marinate the steaks at room temperature for 1 hour,
turning once, or refrigerate, for uo to 12 hours.


Make the mushroom sauce.
Heat a medium sauce pan over high heat, add the butter, and
when the foam subsides, add the mushrooms.

Reduce the heat to medium-high and cook, the mushroo, tossing
frequently,until browned, about 5 minutes.

Season with the 1/2 teaspoon salt and pepper to taste.
Add the garlic, shallot, thyme, and rosemary, and cook for
2 minutes more.

Pour the red wine into pen, scraping up any browned bits on
the bottom of the pen with a wooden spoon.

Cook until almost all the liquid has evaporated.
Add the cream, parsely, and chives and stir to combine.
Set aside.


Heat a grill pan over medium-high heat.

Remove the steaks from the marinade and pat dry.
Season with salt and peppre.

Cook the steaks for 3 to 5 minutes on each side for rare to
medium-rare.

Finally steak on a warmed platter or plates.
Reheat the mushroom sauce if needed and add any accumulated
mdat juices.

Pour the sauce over the steak and serve immediately.



いかがでしたか?
今日はちょっと長くなってしまいましたが、大丈夫でしたか?

材料に出てくる『shallots』は日本では『エシャロット』と呼ばれている
小さい玉葱みたいな物です。
味は玉葱をマイルドにした感じです。
写真はこちら→http://aoi-himawari.chu.jp/shallot.html

材料のシイタケは生を使って下さいね。
または、お好みのキノコ類を使ってもOKです。

また、ポートベロマシュルーム(portobello)については、
調べてみましたが、日本ではそんなに出回ってないみたい。


手のひら大のすっごくでっかいマシュルームなんですよ!

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プロフィール
HN:
ピック
性別:
女性
趣味:
ガーデニング
自己紹介:
住んでいる所
アメリカ東海岸

好きな物
チョコレート、アイスクリーム
へーゼルナッツ チョコクリーム
ケーキ、お茶  
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